Noen av våre fornøyde kunder  

Inova Medical anbefales på det varmeste. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fant frem til dem, og fikk muligheten til å reise med dem, - først til London og så til Newport. Etter ca 10 år møtte jeg endelig noen som fant ut av mine rygg-/nakkesmerter. Etter behandling i Newport i mai 2018 har det gått veldig bra, noe jeg er kjempeglad for!
Jeg er veldig takknemligOddbjørg Karlsen

UMRI og AO

Tusen takk til Inova Medical. Etter 30 år med smerter i nakke og rygg kunne man etter 3 timer hos Medserena upright MRI center i London finne svar på plagene mine. Tusen takk til Mari-Ann og Gry Tone som ordner turer og blir med på reisen.
Lene Hammeren

UMRI i London

Reiste bortover for å få ein skikkelig avklaring ang mine rygg problemer dei siste 2 årene. Meget profesjonelt utført opplegg der alt var godt tilrettelagt med god forklaring på hva som skulle utføres ang min UMRI. Har du problemer med rygg/nakke så er dette absolutt noe å vurdere. Fra mitt ståsted vil eg absolutt anbefale Inova Medical.
Ole Einar Kaldhol

UMRI i London

Jeg har vært syk i mange år. men ingen har funnet noen feil med meg. Når jeg dro til London, og fikk tatt umri bilder av ryggen. Da fant de ut at jeg hadde brudd i ryggen. Jeg kan anbefale å dra til London og ta umri bilder. De har er mye bedre maskin enn det som er i Norge.
Øyvind Rekdal

UMRI i London

Tydeligere bilder, upright MRI

UMRI - tydlige bilder

Du må ikke være i tvil om å ta denne turen når man ikke finner ting på MR her hjemme eller du ikke blir trodd av lege. Ta turen å få ting bekreftet så blir hverdagen bedre.
Jeg har sirkulert i det norske systemet i nesten 40 år uten å få skikkelige svar. Det måtte en Londontur til for det. Det å bli sett, trodd og få en forklaring og et navn på alt er ubeskrivelig godt! Tusen tusen takk til dere som tilrettelegger og ordner alt for oss. Jeg lærte masse på turen og følte meg skikkelig godt ivaretatt på alle måter.Jeg skal videre i systemet og gleder meg til å reise med dere igjen :) Anbefaler dere på det varmeste.
40 år uten å få skikkelige svarEowyn Merete Gjøsdal Engh

UMRI

Inova Medical er initiativtaker og tilrettelegger for pasienter som ønsker diagnostikk/og eller behandling i utlandet. Dette er et profesjonelt opplegg hvor man bl.a kan få tatt en Upright MRI på Medserena Upright MRI Centre i London. Her kan man få utredning og diagnostikk som for mange har vært vanskelig å få i Norge. Anbefaler dem på det sterkeste.
Anbefaler dem på det sterkesteAnne Sørensen

UMRI

Opplevelse med Inova Medical = Trygghet og kunnskap Jeg snakket med alle 3 som jobber i Inova Medical og opplevde at alle har mye kunnskap, god kontroll på hvordan og når ting skjer, de "ser" deg som menneske med div plager og tilrettelegger reise og opphold på best mulig måte for deg. De er der for deg både på tlf og tilgjengelig personlig på reise uansett når du måtte trenge. De forstår hvordan du har det og skjønner at en reise ofte er en stor påkjenning. Å reise med Inova Medical føltes som å komme til ferdig dekka bord, jeg trengte kun å fokusere på å klare reisen og resten var ordnet og tilrettelagt.
Ann-Kathrin Dybendal

UMRI

En liten oppdatering, formen min er så bra! Den vondten jeg hadde fra november 2016-desember 2017 er borte. Hadde litt stive muskler forrige uke, spesielt på høyre side av nakken. Men ellers bra! Jeg kan sitte i lengre perioder enn tidligere og er tilbake i 100% jobb fra siste uka i januar. Jeg har gått et par turer på langrennsski, på flatmark og det var så deilig! TAKK for at dere finnes og jobben dere gjør! At dere tar med dere pasienter over til England for utredning og behandling er helt fantastisk!
Dina Marie Fevang

AO og UMRI