Noen av våre fornøyde kunder  

Har nylig vært i London og fått utført UMRI - har endelig fått svar på mine nakkeproblemer. Inova har vært veldig gode på informasjon både før, underveis og etter turen til London. Profesjonelt opplegg både av Inova og klinikken i London. Utfyllende og god rapport fra London - et meget nyttig verktøy til å forstå egen situasjon.
Hilde Cathrin Mork

UMRI i London

Jeg har vært syk i mange år. men ingen har ikke funnet noen feil med meg. Når jeg dro til London, og fikk tatt umri bilder av ryggen. fant de ut at jeg hadde ett brudd i ryggen. Jeg kan anbefale å dra til London og ta umri bilder. De har er mye bedre maskin, en det som er i Norge.
Øyvind Rekdal

UMRI i London

Mit navn er Lasse 23 og jeg kommer fra Danmark. Jeg rejste i sidste uge med Inova Medical til London for at få taget en UMRI. Vi rejste om tirsdagen og om aftenen havde vi en fælles middag med de andre grupperejsende, og bagefter havde vi et infomøde, så man var klædt godt på til dagen efter, hvor man skulle scannes og infomation om videre forløb efter scanningen. Dagen efter skulle jeg så scannes, jeg var meget nervøs og spændt. Efter scanningen fik jeg så det svar jeg havde søgt så længe - ÅRSAGEN til mine symptomer, jeg blev så glad og ikke mindst lettet. Jeg venter nu på videre behandlingsforløb med AO gennem Inova Medical.Jeg vil anbefale alle at rejse med Inova Medical, som mener de ikke bliver taget alvorligt og ikke får den rette sundheds-hjælp hjemme i Danmark eller Norge. Der bliver taget godt af en på hele turen, og arrangørene er menneskelige og selv har haft gamle nakkeskader, så de kan sætte sig 100% ind i hvordan du har det. Stor tak til Inova Medical for at give os chancen for at få en langt bedre kompetent hjælp i udlandet.
Lasse Johannsen

UMRI i London

Inova Medical anbefales på det varmeste. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fant frem til dem, og fikk muligheten til å reise med dem, - først til London og så til Newport. Etter ca 10 år møtte jeg endelig noen som fant ut av mine rygg-/nakkesmerter. Etter behandling i Newport i mai 2018 har det gått veldig bra, noe jeg er kjempeglad for!
Jeg er veldig takknemligOddbjørg Karlsen

UMRI og AO

Tusen takk til Inova Medical. Etter 30 år med smerter i nakke og rygg kunne man etter 3 timer hos Medserena upright MRI center i London finne svar på plagene mine. Tusen takk til Mari-Ann og Gry Tone som ordner turer og blir med på reisen.
Lene Hammeren

UMRI i London

Reiste bortover for å få ein skikkelig avklaring ang mine rygg problemer dei siste 2 årene. Meget profesjonelt utført opplegg der alt var godt tilrettelagt med god forklaring på hva som skulle utføres ang min UMRI. Har du problemer med rygg/nakke så er dette absolutt noe å vurdere. Fra mitt ståsted vil eg absolutt anbefale Inova Medical.
Ole Einar Kaldhol

UMRI i London

Jeg har vært syk i mange år. men ingen har funnet noen feil med meg. Når jeg dro til London, og fikk tatt umri bilder av ryggen. Da fant de ut at jeg hadde brudd i ryggen. Jeg kan anbefale å dra til London og ta umri bilder. De har er mye bedre maskin enn det som er i Norge.
Øyvind Rekdal

UMRI i London

Tydeligere bilder, upright MRI

UMRI - tydlige bilder

Du må ikke være i tvil om å ta denne turen når man ikke finner ting på MR her hjemme eller du ikke blir trodd av lege. Ta turen å få ting bekreftet så blir hverdagen bedre.
Jeg har sirkulert i det norske systemet i nesten 40 år uten å få skikkelige svar. Det måtte en Londontur til for det. Det å bli sett, trodd og få en forklaring og et navn på alt er ubeskrivelig godt! Tusen tusen takk til dere som tilrettelegger og ordner alt for oss. Jeg lærte masse på turen og følte meg skikkelig godt ivaretatt på alle måter.Jeg skal videre i systemet og gleder meg til å reise med dere igjen :) Anbefaler dere på det varmeste.
40 år uten å få skikkelige svarEowyn Merete Gjøsdal Engh

UMRI