112019nov
Tilbakemelding som varmer

Tilbakemelding som varmer

I dag fikk jeg en herlig tilbakemelding om at det vi jobber så hardt for å få til bærer frukter for de som er med. Jeg må innrømme at det til tider kan være hardt å stå opp mot etablerte myter om hvor flinke vi er i Norge til å ta bilder av denne type skader. Men i dag har jeg fått en herlig bekreftelse på at det nytter – vi heier på deg Bjørn Oddvar:

Fra Bjørn Oddvar

Hei og takk for sist. Jeg var med deg til England, våren 2018 for å ta sittende mr. Jeg var i en situasjon som var helt uavklart med tanke på Nav, leger etc. Epikrisen fra London sendte jeg til advokaten min, og da begynte jeg å bli trodd. Hverken Nav, fastlegen min eller kiropraktoren var positive til at jeg dro til London, men alle ville lese epikrisen…… Etter en stund snudde Nav, og innrømte at jeg har en skade i nakken og ryggen. Nå på fredag fikk jeg endelig innvilget uføretrygden, som advokaten mente at jeg skulle hatt for lenge siden. Tusen takk for hjelpen. Uten deg så vet jeg ikke hvor jeg hadde vært i dag. Klæm.Dersom du ønsker mer informasjon hvilke bilder Bjørn Oddvar viser til følg denne linken eller send oss en melding