Skulder – smerter eller andre problemer

Inova Medical har et samarbeid med Oreme i Brussel – den første Regenexx-lisensierte klinikken i Europa.

Regenexx tilbyr verdens mest avansert stamcelle og blodplate prosedyre for behandling av ortopediske skader, leddgikt og andre degererative lidelser. Regenexx-patenterte prosedyrer bruker nøyaktige injeksjoner av egne stamceller eller blodplater for å hjelpe kroppens evne til å helbrede skadede muskler, sener, leddbånd, brusk, mellomvirvelskiver og bein.


Regenexx® Stamcelle- og blodplateprosedyrer for skulderartritt, rift i Rotator Cuffen og andre skulderproblemer.

Regenexx®-familien av ikke-kirurgisk stamcelle- og blodplateprosedyrer er neste generasjons regenerative injeksjonsbehandlinger for de som lider av skulderssmerter på grunn av leddgikt, rift i rotator cuffen eller i labrum, belastningsskader og andre degenerative tilstander. Regenexx er også et potesielt alternativ for de som vurderer utskifting av skulderen.

Hvis du har en rift i rotator cuffen, eller opplever smerter relatert til skulder artritt, senebetennelse, tendinose eller bursitt, kan du være en god kandidat til en Regenexx Prosedyre. Skulderoperasjon er spesielt utfordrende på grunn av kompleksiteten i leddet. Post-kirurgisk rehabilitering kan være smertefull, og det kreves en lang rehabiliterings-periode for å gjenopprette styrke og mobilitet til skulderen. Som et alternativ til skulderkirurgi kan Regenexx-prosedyrer bidra til å lindre skulder smerte og gjenopprette leddskade med en ikke-invasiv injeksjonsprosedyre. Pasienter opplever vanligvis lite eller ingen spesielle behov for hviletid etter prosedyren.


VANLIGE SKULDERSKADER SOM BEHANDLES

Dette er ikke en komplett liste, så kontakt oss eller fyll ut Kandidat-skjema hvis du har spørsmål om hvorvidt du eller din tilstand kan behandles med disse ikke-kirurgiske prosedyrene.

  • Rift i rotator cuffen
  • Leddgikt i skulderleddet
  • Thoracic outlet syndrom
  • Rift eller degenerasjon i labrum
  • Rotator cuff senebetennelse og tendinose
  • Problemer i akromioklavikularleddet
  • Gjentatte skulderluksasjoner

Se også beskrivelsen av PRP- og STAMCELLE BEHANDLING i denne linken

GRATIS RAPPORTER: 10 STORE FAKTADEBATTER OM LEDDPROTESEKIRURGI

Last ned gratis PDF-versjon ved å klikke på denne linken. PDF finner du nederst på siden. 

Knee- og hofteutskiftningsoperasjoner kommer med mange risikoer og komplikasjoner. For flere år siden spurte vi det nasjonale samplingssystemet for medisinsk behandling og fant at i året 2008 alene var det 17.500 alvorlige komplikasjoner relatert til kneskifteoperasjon som resulterte i 5000 pasient dødsfall.

Hvis leddprotesekirurgi er et alternativ for deg, ta deg tid til å lese denne rapporten. Disse 10 faktaene kommer fra Regenexx nettsiden. Vårt mål er å gi informasjon som vil hjelpe deg med å ta det riktige valget for deg.Kontakt oss for mer informasjon