Avansert stamcelle og blodplate prosedyre

Inova Medical har et samarbeid med Oreme i Brussel.

Oreme tilbyr verdens mest avansert stamcelle og blodplate prosedyre for behandling av ortopediske skader, leddgikt og andre degererative lidelser. Oreme bruker prosedyrer hvor de gir nøyaktige injeksjoner av egne stamceller eller blodplater for å hjelpe kroppens evne til å helbrede skadede muskler, sener, leddbånd, brusk, mellomvirvelskiver og bein.BLODPLATE BEHANDLINGER

SUPER-CONCENTRATED PLATELET-RICH PLASMA & ADVANCED PLATELET LYSATE PROCEDURES

Blodplate Rik Plasma (PRP) og blodplate-lyserings injeksjonsbehandlinger inneholder helbredende vekstkomponenter fra ditt eget blod som øker kroppens naturlige evne til å reparere seg selv. Blodplateinjeksjonsbehandlinger er effektive fordi de har en stimulerende effekt på stamceller innenfor det målrettede området, noe som hjelper disse stamcellerne til å jobbe mer effektivt med å helbrede skadd vev.

Disse avanserte blodplate-prosedyrer er renere og mer konsentrerte enn de som er laget av automatiserte maskiner som brukes på de fleste regenerative medisinske klinikker. Blodplate prosedyrer er ofte brukt for bløtvevskader, mild leddgikt og lidelser i ryggraden.STAMCELLE BEHANDLING

SAME-DAY STEM CELL PROTOCOL

Voksne stamceller er celler fra din egen kropp som kan fornye seg og bli til andre celler. De lever i oss alle i ulike vev, klar til å steppe inn for å reparere skader etter hvert som de oppstår. Når vi eldres eller får store skader, kan vi kanskje ikke rekruttere nok av disse cellene til problemområdet for å reparere skaden fullt ut. Våre stamcelleprosedyrer bidrar til å overvinne dette problemet ved å trekke ut stamceller fra et område med høyt volum, deretter konsentrere cellene og reinjisere dem inn i det skadede området for å hjelpe kroppen å helbrede naturlig.

Stamcelleprosedyreren kan brukes for et bredt spekter av skader og er den foretrukne metoden for skader, leddgikt og andre tilstander som kan være mer alvorlige enn det som kan behandles med vår prosedyre for blodplate-rikt plasma eller blodplate lysering.DR. ROLANDAS JANUŠAS

Orthopedic and Spine Surgeon

Dr. Rolandas Janušas, MD, er uteksaminert ved Heidelberg Universits medisinske fakultet (Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg) i Tyskland. Han er utdannet ortoped og ryggradskirurg, og har jobbet som lege og utført ortopediske prosedyrer siden år 2000. I løpet av sin praksis har Dr. Rolandas utført over 25 000 ulike ortopediske infiltrasjoner ved hjelp av ultralyds bildebehandling og ultralyd-guidede injeksjoner.

Dr. Rolandas har en bakgrunn fra avanserte fluoroscopy-guidede ryggradsinjeksjoner. For tiden er Dr. Janušas en av to eksisterende leger som er kompetente til å utføre Alar og Transversal leddbånds infiltratsjoner for å behandle Atlas instabilitet også kalt instabilitet i Kraniocervikal overgangen (CCJ)

Han er en regenerativ medisinentusiast. Siden 2014 har Dr. Rolandas utført over 300 regenerative medisinske prosedyrer ved bruk av flere etablerte protokoller.

I desember 2016 tok Dr. Rolandas Janušas videreutdanning og ble med i Regenexx-nettverket, og ble dermed den første Regenexx-legen i Europa.

Han har siden februar 2017 hatt ansvaret for den belgiske OREME klinikken i Brussel, der han også er konsulent og behandler ortopediske pasienter fra hele verden.


BEHANDLINGSOMÅDER

Kontakt oss for mer informasjon