Kne – Leddgikt, meniskruptur, sene- og leddbånd rifter, belastningsskader

Inova Medical har et samarbeid med Oreme i Brussel – den første Regenexx-lisensierte klinikken i Europa.

Regenexx tilbyr verdens mest avansert stamcelle og blodplate prosedyre for behandling av ortopediske skader, leddgikt og andre degererative lidelser. Regenexx-patenterte prosedyrer bruker nøyaktige injeksjoner av egne stamceller eller blodplater for å hjelpe kroppens evne til å helbrede skadede muskler, sener, leddbånd, brusk, mellomvirvelskiver og bein.


Prosedyrer for leddgikt i kne, meniskruptur, sene- og leddbånds rifter, belastningsskader og andre tilstander

Regenexx® stamcelle og blodplate Rik Plasma prosedyre (PRP) er verdens mest avanserte regenerative injeksjonsbehandling for å behandle knesmerter som forårsakes av leddgikt, meniskruptur, rifter, traumatiske leddbåndsskader, belastningsskader og andre degenerative tilstander.

Hvis du har en skade i menisk, brusk, korsbånd eller mediale kollaterale leddbånd, eller har kronisk knesmerte på grunn av tidligere skade eller leddgikt, kan du være en god kandidat til stamcellterapi eller blodplate-rike plasmaprosedyrer. Tradisjonelle alternativer for pasienter som lider av disse problemene, inkluderer artroskopisk knekirurgi for å reparere rifter i leddbånd, eller et totalt kneleddskifte. Ved begge disse inngrepene er det nødvendig med flere måneder med rehabilitering for å gjenvinne styrke og mobilitet. Pasienten må være oppmerksom på og forberedt på risiko tilknyttet all kirurgi.


Vanlige knetilstander som behandles

Dette er ikke en komplett liste, så kontakt oss eller fyll ut Kandidat-skjema hvis du har spørsmål om hvorvidt du eller din tilstand kan behandles med disse ikke-kirurgiske prosedyrene.

  • Leddgikt
  • Rifter i menisk
  • ACL, MCL, PCL eller LCL forstuing eller rifter (Ulike leddbånd skader)
  • Insatbilitet i kne
  • Patellofemoralt smertesyndrom
  • Pes anersinus bursitt
  • Baker’s cyste
  • Patellar tendinitt
  • Biceps Femoris Tendinopati
  • Hamstrings Tendinopati

Se også beskrivelsen av PRP- og STAMCELLE BEHANDLING i denne linken


KNE EIERENS HÅNDBOK – HVORDAN UNNGÅ LIVSENDRENDE, INVASIVE KNEOPERASJONER OG FORBLI AKTIV MENS DU ER ELDRES

Last ned gratis PDF-versjon

Denne e-boken av dr. Chris Centeno undersøker kneet og dets rolle i det menneskelige muskel og skjelett systemet og kroppen som helhet. Ved hjelp av Regenexx SANS-tilnærmingen gir Knee Owner’s Manual en rekke tester og klart definerte øvelser som du kan gjøre på egenhånd for å måle og overvåke din egen knehelse. Det vil hjelpe deg å undersøke hvor din egen kropp kan streve for å opprettholde riktig stabilitet, artikulasjon, symmetri og neuromuskulær funksjon, og vil hjelpe deg å knytte forbindelsen mellom disse manglene i andre deler av kroppen og kneet. Knee Owner’s Manual utforsker også hvordan Regenexx er banebrytende for det nye feltet av intervensjonell ortopedi, hvor bruk av regenerative biologiske behandlinger, som for eksempel stamcelleterapi og blodplate rik plasma, blir brukt til å reparere og styrke skadet vev, ikke bare i kne, men i hele muskel-skjelettsystemet. Dette er i motsetning til invasive kne operasjoner, som ofte fjerner viktig vev eller erstatter hele kneet når det blir skadet. Med hyperkoblinger til mer detaljert informasjon, relaterte studier og kommentarer, sammenfatter dette en enorm mengde data, bilder og ressurser til en leservennlig og informativ bok. Dette er den første utgaven av Knee Owner’s Manual, en følgesvenn til Ortopedi 2.0.