Det beste av to verdner

Logo_Klinik-im-LEBEN KopieDet nyskapende konseptet av sykehuset Klinik im LEBEN i Tyskland kombinerer de grunnleggende elementene i konvensjonell medisin med anerkjente og utprøvde metoder for komplementær og holistisk medisin.

Holistisk biologiske kreftmedisin, hypertermi, homeopati, naturmidler, spesiell smertebehandling, BioCheck (holistisk biologisk diagnostikk) og forebygging, energi og informasjon medisin, samt revitalisering og celleterapi i første sertifiserte sykehus for biologisk medisin i Tyskland.

Steps terapi er basert på prinsippet: «Åpne opp utskillelsestier, gartendetox, regenerere, harmonisere og stabilisere” – på alle nivå. Dette konseptet beveger seg bort fra den ubalanserte eller lineær-kausal tenkningen. Det er svært effektivt, og i det lange løp, svært kostnadseffektiv.

Tjenester:

Revmatiske lidelser:
Behandlingen består av kombinasjoner av forskjellige teknikker. Tanken er ta det beste fra flere behandlinger.

Kreftbehandling uten bivirkninger:
Behandling uten cellegift og strålebehandling. Behandling uten bivirkninger for pasienten.

Prostata behandling – uten bivirkninger:
Prostatakreft behandling uten cellegift og strålebehandling. Behandling uten bivirkninger for pasienten.

Borreliose og infeksjoner:
Har du Lyme Borreliose eller andre infeksjonssykdommer behandles dette uten antibiotika.

Detoxe:
Utrensning eller avgifting (detoksifisering) av kroppen betyr å stimulere kroppens utskillingsorganer til å kvitte seg med avfallsstoffer og giftstoffer.

Smertebehandling:
Denne helhetlige behandlingen er en spesiell smertebehandling og analyse av den faktiske årsaken til langvarige smerter.

ME-behandling:
Behandlingen er kombinasjoner av forskjellige teknikker. Tanken er å ta det beste fra flere behandlinger for å gi kroppen energi for å forhindre årsaken til tretthet og utmattelse.