Hånd og håndleddplager

Inova Medical har et samarbeid med Oreme i Brussel – den første Regenexx-lisensierte klinikken i Europa.

Regenexx tilbyr verdens mest avansert stamcelle og blodplate prosedyre for behandling av ortopediske skader, leddgikt og andre degererative lidelser. Regenexx-patenterte prosedyrer bruker nøyaktige injeksjoner av egne stamceller eller blodplater for å hjelpe kroppens evne til å helbrede skadede muskler, sener, leddbånd, brusk, mellomvirvelskiver og bein.Regenexx® stamcelle- og blodplateprosedyrer for hånd- og basal ledd / CMC-injeksjonsbehandling for leddgikt og andre helseplager.


Målrettet prosedyre for tommel basal ledd / CMC Artritt
CMC / Basal leddgikt eller leddgikt i hånden kan oppstå tidlig i livet. De konstante svingende og dreiende bevegelsene til basalleddet, tommelens rotledd, har en tendens til å få slitasje. Mens kirurgisk rekonstruksjon av leddet kan forbedre tilstanden for noen, kan det oppstå nye problemer i tommelfingeren over tid, noe som kan gi ulike symptomer som nummenhet, ømhet eller nedsatt bevegelse.

Regenexx-behandlingen for CMC-artritt og andre skader og lidelser i hånden og håndleddet, bruker dine egne stamceller, blodplater og / eller vekstfaktorer for å reparere skadede områder som forårsaker smerte.


VANLIGE HÅND- OG HÅNDLEDDSPLAGER SOM BEHANDLES

Dette er ikke en komplett liste, så kontakt oss eller Fyll ut et Kandidat-skjema hvis du har spørsmål om hvorvidt du eller din tilstand kan behandles med disse ikke-kirurgiske prosedyrene.

  • Leddgikt i håndledd
  • Basal ledd artritt eller CMC / Carpometacarpal Arthritis
  • Instabilitet
  • TFCC-skade
  • Karpaltunellsyndrom
  • Triggerfinger

Se også beskrivelsen av PRP- og STAMCELLE BEHANDLING i denne linken


Kontakt oss for mer informasjon