Hånd og håndleddplager

Inova Medical har et samarbeid med Oreme i Brussel.

Oreme tilbyr verdens mest avansert stamcelle og blodplate prosedyre for behandling av ortopediske skader, leddgikt og andre degererative lidelser. Oreme bruker prosedyrer hvor de gir nøyaktige injeksjoner av egne stamceller eller blodplater for å hjelpe kroppens evne til å helbrede skadede muskler, sener, leddbånd, brusk, mellomvirvelskiver og bein.Stamcelle- og blodplateprosedyrer for hånd- og basal ledd / CMC-injeksjonsbehandling for leddgikt og andre helseplager.


Målrettet prosedyre for tommel basal ledd / CMC Artritt
CMC / Basal leddgikt eller leddgikt i hånden kan oppstå tidlig i livet. De konstante svingende og dreiende bevegelsene til basalleddet, tommelens rotledd, har en tendens til å få slitasje. Mens kirurgisk rekonstruksjon av leddet kan forbedre tilstanden for noen, kan det oppstå nye problemer i tommelfingeren over tid, noe som kan gi ulike symptomer som nummenhet, ømhet eller nedsatt bevegelse.

Behandlingen for CMC-artritt og andre skader og lidelser i hånden og håndleddet, bruker dine egne stamceller, blodplater og / eller vekstfaktorer for å reparere skadede områder som forårsaker smerte.


VANLIGE HÅND- OG HÅNDLEDDSPLAGER SOM BEHANDLES

Dette er ikke en komplett liste, så kontakt oss eller Fyll ut et Kandidat-skjema hvis du har spørsmål om hvorvidt du eller din tilstand kan behandles med disse ikke-kirurgiske prosedyrene.

  • Leddgikt i håndledd
  • Basal ledd artritt eller CMC / Carpometacarpal Arthritis
  • Instabilitet
  • TFCC-skade
  • Karpaltunellsyndrom
  • Triggerfinger

Se også beskrivelsen av PRP- og STAMCELLE BEHANDLING i denne linken


Kontakt oss for mer informasjon