Fot- og ankelplager

Inova Medical har et samarbeid med Oreme i Brussel.

Oreme tilbyr verdens mest avansert stamcelle og blodplate prosedyre for behandling av ortopediske skader, leddgikt og andre degererative lidelser. Oreme bruker prosedyrer hvor de gir nøyaktige injeksjoner av egne stamceller eller blodplater for å hjelpe kroppens evne til å helbrede skadede muskler, sener, leddbånd, brusk, mellomvirvelskiver og bein.


Oreme stamcelle- og blodplateprosedyrer for fot- og ankelplager.

Oreme stamcelle- og blodplate rik plasma Prosedyrer (PRP) er verdens mest avanserte regenerative injeksjonsbehandlinger for behandling av fot- og ankelplager. Før du vurderer ankeloperasjon, fusjon eller utskifting, bør du vurdere verdens ledende stamceller og PRP injeksjonsbehandlinger.

Nåværende kirurgiske behandlingsmuligheter for vanlige skader og leddgikt, inkluderer ankel artroskopi for å “rydde opp” skadet brusk, fusjon av ankelben hvor brusk har gått tapt, og senetransplantater skrudd på plass for å styrke løse forbindelser mellom bein. Alle er smertefulle og er ofte ikke effektive i det lange løp. Disse operasjonene innebærer vanligvis en smertefull postoperativ tilheling med en lang rehabiliterings-periode for å gjenopprette styrke og mobilitet i ankelen.


VANLIGE ANKEL OG FOTLIDELSER SOM BEHANDLES

Dette er ikke en komplett liste, så kontakt oss eller fyll ut et Kandidat-skjema hvis du har spørsmål om hvorvidt du eller din tilstand kan behandles med disse ikke-kirurgiske prosedyrene.

  • Leddgikt
  • Ustabil ankel
  • Peroneal seneruptur eller rift
  • Leddbånds forstuing eller rift
  • Subtalar artritt eller instabilitet
  • Tarsal tunnel syndrom
  • Plantar fasciitt
  • Hallux Valgus

RIFTER OG FORSTUING I ANKEL LEDDBÅND OG INSTABILITET I ANKEL LEDDET

Når leddbåndene som holder beina i ankelleddet sammen, blir delvis revet eller forstrukket, som i tilfelle av en kraftig forstuing eller gjentatte mindre forstuinger, kan de bli smertefulle, løse og svake. Dette kan endre måten du går på, legge smertefullt stress på andre ledd i foten, samt gjøre det mer sannsynlig at du vil forstue ankelen igjen. Dette fører til en syklus med kronisk smerte og instabilitet.

Ankelforstuinger og skader som ikke er for alvorlige, kan løses med  superkonsentrert PRP (blodplate rik plasma) prosedyrer. Disse prosedyrene er ment å bidra til å helbrede skadet vev og stramme opp slakke leddbånd som er oppstått på grunn av forstuing. For mer omfattende skader enn rifter, kan stamcelleprotokollen bli anbefalt.


VURDERER DU ENKEL KIRURGI, FUSJON ELLER UTSKIFTNING?

Artrose i ankelen forekommer vanligvis i ankler som har opplevd traumer, infeksjoner eller skade. Et mykt, glatt, fibrøst bindevev, kalt leddbrusk, virker som en beskyttende pute mellom bein. Artritt utvikler seg ettersom brusk begynner å brytes ned eller går tapt. Etter hvert som leddbrusk går tapt, blir det trangere forhold mellom beina. Dette er et tidlig symptom på slitasjegikt i ankelen og er lett å se på røntgenbilder.

Når sykdommen utvikler seg, reduseres tykkelsen på brusken seg, blir ru og fragmentert. De omkringliggende beina reagerer ved å bli tykkere. De begynner å vokse utover og danner osteofytter. Synovialmembranen (en membran som produserer en tykk væske som bidrar til næring av brusk og holder det glatt) blir betent og fortykket. Det kan igjen produsere ekstra væske, noe som medfører ekstra hevelse.

Som et alternativ til kirurgi, fusjon eller utskiftning, kan prosedyrer bidra til å lindre smerte ved hjelp av en ikke-kirurgisk injeksjonsprosedyre. Pasientene oppfordres ofte til å gå samme dag, og de fleste opplever lite eller ingen behov for sykemelding etter prosedyren.


Kontakt oss for mer informasjon