Hofte – skader, leddgikt, bursitt

Inova Medical har et samarbeid med Oreme i Brussel – den første Regenexx-lisensierte klinikken i Europa.

Regenexx tilbyr verdens mest avansert stamcelle og blodplate prosedyre for behandling av ortopediske skader, leddgikt og andre degererative lidelser. Regenexx-patenterte prosedyrer bruker nøyaktige injeksjoner av egne stamceller eller blodplater for å hjelpe kroppens evne til å helbrede skadede muskler, sener, leddbånd, brusk, mellomvirvelskiver og bein.

Celle- og blodplateprosedyrer for hofteskader, leddgikt, bursitt og andre degenerative tilstander

Regenexx®-familien av hoftekirurgiske alternativer er gjennombrudds, ikke-kirurgiske stamcellebehandlinger for personer som lider av hoftesmerter på grunn av vanlige skader, gikt i hoften, avaskulær nekrose, osteonekrose, bursitt eller andre degenerative problemer knyttet til hofteleddet.

Regenexx stamcelle og blodplate prosedyrer tilbyr et ikke-kirurgisk behandlingsalternativ for mange pasienter som vurderer elektive operasjoner for å løse hoftesmerter. Regenexx kan bidra til å helbrede og lindre hofteproblemer med «same-day» injeksjonsprosedyre ved å forsterke konsentrasjonen av en persons stamceller i problemområdet, og forbedre kroppens evne til å helbrede seg selv naturlig.


VANLIGE HOFTELPROBLEMER SOM BEHANDLES

Dette er ikke en komplett liste, så kontakt oss eller fyll ut Kandidat-skjema hvis du har spørsmål om hvorvidt du eller din tilstand kan behandles med disse ikke-kirurgiske prosedyrene.

  • Avaskulær nekrose
  • Osteonekrose
  • Bursitt
  • Artritt
  • Tendinopati
  • Labral / labrum rift (bruskskade)

Se også beskrivelsen av PRP- og STAMCELLE BEHANDLING i denne linken


GRATIS RAPPORTER: 10 STORE FAKTADEBATTER OM LEDDPROTESEKIRURGI

Last ned gratis PDF-versjon ved å klikke på denne linken. PDF finner du nederst på siden. 

Knee- og hofteutskiftningsoperasjoner kommer med mange risikoer og komplikasjoner. For flere år siden spurte vi det nasjonale innrapporteringssystemet for medisinsk behandling og fant at i året 2008 alene var det 17.500 alvorlige komplikasjoner relatert til kneskifteoperasjon som resulterte i 5000 pasientdødsfall.

Hvis leddprotesekirurgi er et alternativ for deg, ta deg tid til å lese denne rapporten. Disse 10 faktaene kommer fra Regenexx nettsiden. Vårt mål er å gi informasjon som vil hjelpe deg med å ta det riktige valget for deg.