Albue – infeksjoner, belastningsskader og leddgikt

Inova Medical har et samarbeid med Oreme i Brussel.

Oreme tilbyr verdens mest avansert stamcelle og blodplate prosedyre for behandling av ortopediske skader, leddgikt og andre degererative lidelser. Oreme bruker prosedyrer hvor de gir nøyaktige injeksjoner av egne stamceller eller blodplater for å hjelpe kroppens evne til å helbrede skadede muskler, sener, leddbånd, brusk, mellomvirvelskiver og bein.


Stamcelle- og blodplateprosedyrer for albueinfeksjoner, belastningsskader og leddgikt

Stamcelle- og blodplate Rich Plasma Procedures er verdens mest avanserte regenerative injeksjonsbehandlinger for behandling av leddgikt, belastningsskader som tennisalbue eller golf albue og andre forhold som forårsaker albue smerter.

Hvis du opplever albue smerter, er prosedyrer sannsynligvis et utmerket behandlingsalternativ. I de senere år har flere studier vist effekten av blodplate rik plasma i behandling av albuens sene- og leddbånds problemer. Faktisk er disse studiene så overbevisende at det på dette tidspunktet er svært få tilfeller der kirurgi vil bli anbefalt for annet enn de mest alvorlige albue skadene.


VANLIGE ALBUE PLAGER SOM BEHANDLES

Dette er ikke en komplett liste, så kontakt oss eller fyll ut et Kandidat-skjema hvis du har spørsmål om hvorvidt du eller din tilstand kan behandles med disse ikke-kirurgiske prosedyrene.

  • Leddgikt
  • Instabilitet
  • Lateral Epicondylitis – Også kjent som Tennis albue
  • Medial epicondylitt – Også kjent som Golf albue
  • Ulnaris nevropati

Se også beskrivelsen av PRP- og STAMCELLE BEHANDLING i denne linken


Kontakt oss for mer informasjon