162020mar
Hold hodet kaldt, men hjertet varmt!

Hold hodet kaldt, men hjertet varmt!

Kjære nye og gamle kunder. (viktig informasjon) Korona viruset (COVID19) Det er mange spørsmål og mye usikkerhet rundt rekkevidden og konsekvensene av Korona viruset. Nye beskjeder kommer daglig. Men på grunnlag av det vi vet pr i dag er det besluttet at vi ikke vil kunne utføre noen form for reisevirksomhet før tidligst mai. Alle…

Les mer ....
92020mar

Vi bør oppføre oss så normalt som mulig

Inova Medical henviser til Folkehelseinstituttet og reise-råd fra UD i forhold til å reise til de landene vi har våre tjenester ved. Sjekke linken så får dere de rådende som til en hver tid er gjeldende. Uten om dette så tenker vi at det er best å oppføre oss så normalt som mulig.

Read More
92020mar

Oreme – Brussel

Oreme i Brussel melder om at de har tatt sine forhåndsregler med tanke på COVID-19: Mens flere og flere tilfeller av COVID-19 treffer nyhetene, vil vi fortsette å ta alle forholdsregler for å sikre at våre pasienter og ansatte er trygge. Vi ber om at pasienter som opplever respirasjons- eller influensalignende symptomer, nylig har reist…

Read More
102020feb
Denne verden var et fælt sted

Denne verden var et fælt sted

Bilulykker og fall kan gi alvorlige skader som ikke avdekkes i Norge. For noen er konsekvensene ikke til å leve med. (ref. NRK)

Mia-Marlena leter etter de riktige ordene. Hun skriver avskjedsbrev til sønnen som har bursdag og fyller fire. Brevet er imidlertid ikke ment for denne dagen. Det skal bare leses om hun en gang blir borte. For Mia-Marlena startet forandringen med vektbærende MR i London. Det ga henne en diagnose, som igjen gjorde at hun fant fram til en behandling. Hun er ikke den eneste. De siste årene har pasienter valfartet til utlandet for å få svar på hva som feiler dem.

Les mer ....
112019nov
Tilbakemelding som varmer

Tilbakemelding som varmer

I dag fikk jeg en herlig tilbakemelding om at det vi jobber så hardt for å få til bærer frukter for de som er med. Jeg må innrømme at det til tider kan være hardt å stå opp mot etablerte myter om hvor flinke vi er i Norge til å ta bilder av denne type skader. Men i dag har jeg fått en herlig bekreftelse på at det nytter – vi heier på deg Bjørn Oddvar: Fra Bjørn Oddvar Hei og takk for sist. Jeg var med deg til England, våren 2018 for…….

Les mer...
262019sep
Jeg deler svært gjerne min kunnskap.

Jeg deler svært gjerne min kunnskap.

Denne månden er Chiari awearness month. Og jeg ønsker derfor å spre informasjon om chiari og komorbide tilstander. Ehlers Danlos Syndrom (EDS) er ofte en grunn til mange av disse tilstandene. Mer kunnskap og forståelse kunne spart mange pasienter mye lidelse, frustrasjon, unødvendig forverring og mistro. Vi har ett flott helsevesen i Norge, men det…

Les mer...
72019mai
NYHET – avansert stamcelle og blodplate prosedyre

NYHET – avansert stamcelle og blodplate prosedyre

Inova Medical er nå ute med en nyhet og kan tilby avansert stamcelle og blodplate behandling for pasienter. Selvfølgelig er dette meget interesant for pasienter som har utfordringer med blant annet kne, fot, hofter, hånd, albue, rygg og nakke. Dette kan være være et godt alternativ til mange ting som løses med oprasjon i dag. Ansvaret for den diagnostisering og behanldling uføres av Oreme i Brussel som Inova Medical samarbeider med. Vi tenker at dette er et dette er the-missing-link for mange. Fordelen er selvfølgelig at pasienten slipper inngrempet i koplisertet ledd og klarer seg med injekseringer av egne stamceller eller blodpater som er preppet etter prosedyrer fra Regenexx i Brussel.

Les mer
62019apr
Super-bilder i London ble vendepunktet

Super-bilder i London ble vendepunktet

Marianne Fjeld fikk ikke hjelp i Norge og reiste til Medserena i London for å ta sittende MR (UMRI). Dette var vendepunktet for henne. Vi ønsker henne masse lykke til videre. Les mer om hennes kamp NRK.no.

Les mer ...
82019mar
Medvirkende årsaker til Alzheimers sykdom, Parkinsons sykdom, MS og ALS

Medvirkende årsaker til Alzheimers sykdom, Parkinsons sykdom, MS og ALS

Rollen til CCJ (Kranie-Cervikale nakke overgangen) i kraniets spinal hydrodynamiske og Nevrodegenerative lidelser. Overgangen mellom kraniet og C1 (CCJ) er en potensiell flaskehals for kraniets spinalvæske-sirkulasjonen, og kan forårsake eller spille en medvirkende rolle i sykdomsårsaken og utviklingen av nevrodegenerative sykdommer så som Alzheimers sykdom, Parkinsons sykdom, MS og ALS – i tillegg til mange…

Les mer ...
262019feb
Hvorfor liggende MR ikke godt nok

Hvorfor liggende MR ikke godt nok

Professor Francis Smith er en pioner når det kommer til kliniske anvendelsen av MR. Han startet verdens første kliniske forsøk, og den første diagnostiske MR-tjenesten ved Aberdeen Royal Infirmary i 1981. Han er for tiden radiolog konsulent og klinisk direktør ved Medserena – oppreist åpne MR-sentre i London. Han har skrevet mye om emnet, og argumenterer nå for at de gamle tankemønstre rundt tema MR bør endre seg.

Les mer ...