162020mar
Hold hodet kaldt, men hjertet varmt!

Hold hodet kaldt, men hjertet varmt!

Kjære nye og gamle kunder. (viktig informasjon)

Korona viruset (COVID19)

Det er mange spørsmål og mye usikkerhet rundt rekkevidden og konsekvensene av Korona viruset. Nye beskjeder kommer daglig. Men på grunnlag av det vi vet pr i dag er det besluttet at vi ikke vil kunne utføre noen form for reisevirksomhet før tidligst mai. Alle turer før dette vil bli kansellert, men utsatt. Alle planlagte møter bes så langt som mulig avholdes på telefon eller via Skype.

Vi er sett oss nødt til å permittere staben så sterkt som mulig, men Mari-Ann vil arbeide sterkt redusert å ordne med avbestillinger samt telefonmøter. Vi ber om tålmodighet i forhold til henvendelser, men dere er ikke glemt. Vi tar kontakt så raskt det lar deg gjøre. Vi er delvis tilgjengelige for våre kunder.

Vi vet mange av våre kunder opplever nå store utfordringer, det samme har klinikkene i utlandet samt oss selv.

Vi håper at tiltakene som fortløpende settes i kraft av myndighetene vil begrense skadeeffekten og at de økonomiske tiltakspakkene bidrar til at økonomiske utfordringer minimeres for hver og en av oss.

Vi må stå sammen og følge de pålegg som kommer fra myndighetene for å begrense smitten og komme oss igjennom dette så raskt som mulig.

Hold hodet kaldt, men hjertet varmt!

Ta godt vare på dere selv og deres med hilsen fra Inova Medical Team